CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI

01.11.2021 209

01-11-2021Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 98. Yıl Dönümü İlimizde coşkuyla kutlandı. 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait Spor Salonunda okulumuz öğrencilerinin, öğretmenlerinin ve velilerinin de katıldığı kutlama programı düzenlendi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kutlama mesajı okundu.

Vali Pehlivan, günün anlam ve önemine yönelik bir konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından program, Vali Pehlivan ve il protokolünün de ellerinde bayraklarla eşlik ettiği Ay Yıldızlı Bayrağım şarkısının söylenmesi, öğrencilerin kahramanlık şiirleri okuması, piyes, halk oyunları, jimnastik gösterilerinin sergilenmesi ve Şırnak Güzel Sanatlar Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından icra edilen müzik dinletisi ile devam etti.

Çeşitli kategorilerde dereceye giren öğrencilere Vali Pehlivan, Garnizon Komutanı Tümgeneral Acartürk ve Belediye Başkan V. Kurt tarafından ödüllerin takdim edildiği program, tören geçişinin ardından sona erdi.01-11-2021

Programa Vali Pehlivan ile birlikte Garnizon Komutanı Tümgeneral Acartürk, Belediye Başkan V. Kurt, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur, Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Çekiç, Cumhuriyet Başsavcı V.  Selim Kuş, Adalet Komisyonu Başkan V. Enes Ayaz, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, Vali Yardımcıları Ali Erdoğan, Mehmet Emre Canpolat ve Murat Ekinci, İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Bozkurt, kurum müdürleri, siyasi parti ve STK temsilcileri, öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız katıldı.